13-15 вересня відбувся 2-й етап Чемпіонату України з аквабайку.

Дуже емоційний вийшов етап, не дивлячись на те, що це фінал, в повітрі відчувався смак свята і адреналіну який щедро розливали всі учасники. Приймаючою стороною був наш улюблений Харків, а якщо бути зовсім вже точним – “Білий Пляж” Безлюдівки … і, Безлюдівка в ці дні була якою завгодно, але точно не “безлюдною”! ))

За іронією долі три роки тому Харків відкривав Чемпіонат України з аквабайку, в цьому році Харків сезон закрив, плавно підводячи риску під водними змаганнями, тим самим замикаючи коло, і жаркому літу, яке на жаль вже закінчилося.

Змагання було динамічне, яскраве і дуууже емоційне! Багато новачків були в невимовному захваті від цього виду спорту і нікого не лякала ні кріпатура, від зовсім не легких тренувань на воді, ні більш досвідчені “морські вовки”, так би мовити, учасники Чемпіонату. Змагання проходило в двох класах Sky division і Runabout, так само в змаганнях брали участь і дівчата, ні чому не поступаючись чоловікам вони змагалися в загальному класі.

Не можу не відзначити дітей, наші юні спортсмени показували не меншу майстерність в гонці на воді, правда в своєму окремому класі з обов’язковою приміткою junior.


Так само, ми не могли упустити можливість дізнатися, як же готуються до такого цікавого заходу і з якими труднощами, в принципі, можна зіткнутися при підготовці. Так ось, з чим би не довелося зіткнутися, щасливі обличчя учасників – найкраща нагорода за працю.

Цього разу організатори гарненько подбали і про новачків, придумавши такий нестандартний, і досить цікавий фрешик, як “гонка Переслідування”. У двох словах – це один з найлегших і безпечніших способів відчути себе гонщиком, скажімо так, це можливість легко увійти в світ водного спорту для всіх хто любить аквабайк! Для цих цілей була створена спеціальна траса, щоб уникнути зіткнення з іншими учасниками.

Ось на такій гарній ноті ми і закриваємо наш сезон, до наступного літа!

Відео – https://youtu.be/EVr4BMy7GZc

 

Більше фото тут >>

Місце проведення:

“Білий Пляж”, Безлюдівка, Харківська область

 

Компанія  Логос Спорт – офіційний дистриб’ютор продукції BRP в Україні

 

Дивіться, читайте, підписуйтесь!

YouTube
Instagram
Facebook
Web-site
BRP World