У 2015 році модель родстерів Can-Am Spyder F3 від компанії BRP отримала винагороду за дизайн Red Dot, а також нагороди за найкращий дизайн Good Design, Good Design Australia (Австралія) та Good Design Japan (Японія). Бренди Sea-Doo, Evinrude та Can-Am здобули загалом 11 нагород за дизайн.

Валькур, Квебек (Valcourt, QC), 4 лютого 2016 року – у 2015 році продукцію компанії BRP відзначено 11 нагородами за дизайн від чотирьох окремих організацій, що займаються експертною оцінкою досягнень у галузі дизайнерсько-конструкторських рішень, з різних країн світу. Це є персональним рекордом нашої компанії за проміжок часу, починаючи з отримання першої винагороди за дизайн у Канаді (Design Canada) в 1984 році. Слід особливо відзначити те, що модель родстерів Can-Am Spyder F3, яка вийшла на ринок лише минулого року, вже встигла завоювати чотири нагороди на трьох різних континентах, ще раз демонструючи, що інновації є незмінною складовою ДНК-коду продукції компанії BRP.

«Я дуже пишаюся тим, що наша продукція привернула увагу стількох впливових організацій, що займаються експертною оцінкою досягнень у галузі дизайнерсько-конструкторських рішень, з усього світу, особливо, враховуючи той факт, що завдяки випуску низки нових оригінальних виробів під основними нашими брендами нам удалося поставити цей новий рекорд протягом лише одного року. – Відзначив Дені Лапуант (Denys Lapointe), старший віце-президент з питань дизайну, інновацій та корпоративного іміджу. – Це стало можливим, поміж іншим, за рахунок злагодженої роботи Групи з дизайну та інновацій у тісному співробітництві з Центром розробки продукції компанії BRP».

  • Квадроцикл Can-Am Outlander L завоював очікувану винагороду red dot за досконалий дизайн. Red Dot Design Awards є престижним міжнародним конкурсом дизайнерсько-конструкторських рішень, що проводиться у Німеччині й щороку приймає понад 17 000 заявок на участь з усього світу. Із поточними чотирма загальна кількість отриманих нами нагород red dot дорівнює 19. Модель Outlander L є дебютом компанії BRP у сегменті квадроциклів із середнім об’ємом двигуна.
  • Родстери Can-Am Spyder F3, серед інших промислових виробів, було відзначено нагородою за найкращий дизайн Good Design Japan. Нова модель Spyder F3 відрізняється потужним дизайном, комфортними місцями для водія й пасажирів і можливістю індивідуальної комплектації, забезпечуючи захоплюючі враження і неперевершену якість їзди.
  • Нарешті, надійну модель Sea-Doo SAR (пошуково-рятівна) відзначено найвищою в своїй категорії оцінкою на конкурсі Good Design Australia.

Інновації є незмінним пріоритетом компанії BRP, а наш Головний виконавчий директор пообіцяв випуск нових моделей позашляхових транспортних засобів кожні півроку протягом наступних чотирьох років. Отже, чекаємо на ще видатніші досягнення…

***

BRP Ukraine в соц-мережах:
Facebook
Google Plus